Zevenbar Advies

Molendijk 61
3286 BG Klaaswaal
Telefoon: 06 22 65 40 20
e-mail: info@zevenbaradvies.nl

Agrarisch advies
 

Veranderen

Er kunnen redenen ontstaan om zaken in uw bedrijf of uw leven te veranderen of juist verder te verbeteren. Als we veranderingen in de hand hebben en zelf de regie kunnen voeren dan is dit leuk en geeft het  zelfs energie. Dit kan als duidelijk is wat gaat veranderen en wat het gewenste resultaat is. Als er sprake is van een onverwachte of noodgedwongen verandering dan is de juiste steun en praktisch advies belangrijk om de gevolgen te overzien. Dit geldt ook als we onze prestaties verder willen verbeteren. Immers ondernemen is topsport.

 

Stimulerende kracht

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste richting te bepalen als veranderingen of verbeteringen nodig zijn. Zevenbar Advies kijkt met u mee en houdt waar nodig de spiegel voor om een nog scherper beeld te krijgen. Met haar jarenlange en praktische ervaring wordt  voor u de (gedwongen) verandering of het aanbrengen van verberingen een stuk eenvoudiger.

Zowel bij gedwongen- als vrijwillige veranderingsprocessen werkt Zevenbar Advies met u aan het krijgen van duidelijkheid, het beperken van risico’s of het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Ze is voor u, door haar ervaring de ideale sparringpartner. Een stimulerende kracht voor het creëren van nieuwe mogelijkheden en kansen.
Haar werkervaring ligt niet alleen binnen de agrarische sector, maar ook binnen de overheid. Hierdoor ontstaat de ideale combinatie als het gaat om het  toepassen van (nieuwe) regelgeving in een bedrijfsmatige omgeving. 

Indien wenselijk kunnen de gevonden mogelijkheden in verschillende scenario’s worden uitgewerkt in een bedrijfsplan zodat de gevolgen nog beter zichtbaar worden. Een keuze maken en uitvoeren wordt hierdoor makkelijker.


Op zoek naar agrarisch advies?
Zevenbar Advies weet raad, Neem vrijblijvend contact op.